Priser

Nedenfor finner du prisliste for cateringen vår.
_______________
Koldtbord standard

Intill 21 personer:  kr 250,- pr pers
Over 21 personer:  kr 230,- pr pers
Tillegg for levering til færre enn 10 personer: kr 200.-

Består av:

  • Biffkarbonade m/løk i varmepanne
  • roastbiff m/remulade
  • røkelaks og eggerøre
  • varmrøkt laks
  • kalkunfileet
  • forskjellig kjøttpålegg etter sesong
  • spekeskinke
  • speket svinekam
  • spekepølser fra lokale produsenter
  • rømme
  • waldorfsalat
  • potetsalat
  • grønnsakssalat, dressing
  • smør, flatbrød og brød/loff

Tillegg:

  • Utskjært melonfat kr 40.- pr pers
  • Fylte egg  kr 30,- pr pers
  • Kabaret  kr 25,- pr pers
  • Kald kokt ørret  kr 30,- pr pers
  • Ostefat fra lokale produsenter
  • Gryte  kr 60,- pr pers

_______________

Spekematbord:

Intill 21 personer  kr 200,- pr pers
Over 21 personer  kr 180,- pr pers

Består av

  • speket skinke og svinekam fra egen utegris
  • Spekepølser fra forskjellige lokalprodusenter
  • eggerøre
  • waldorfsalat
  • potetsalat
  • grønnsakssalat
  • utskjært melonfat
  • rømme
  • dressing
  • smør
  • flatbrød og brød

_______________

Gryte:
Stroganoffgryte  og chiligryte
Intill 21 personer  kr 180,- pr pers
Over 21 personer  kr 165,- pr pers

Viltgryte
Intill 21 personer  kr 190,- pr pers
Over 21 personer  kr 175,- pr pers

Tillegg: Steke poteter i stedet for ris kr 20

_______________

Snitter:
3 snitter  kr 90,- pr pers
3 snitter + karbonadesmørbrød  kr 140,- per pers
4 snitter kr 120,- per pers
4 snitter + karbonadesmørbrød kr 165.- pr pers
5 snitter kr 150,-
_______________

Forrett:

Speket dyrekjøtt m/hvitløksbrød  kr 65.- pr pers
Fisk i terteskjell kr 75,- pr pers
Kremet soppsuppe  kr 80,- pr pers
Kremet pultostsuppe kr 80,- pr pers
Fersk suppe med brød kr 80,- pr pers
_______________

Middag:
Kalvestek  kr 260,- pr pers
Oksestek  kr 250,- pr pers
Hjortestek  kr 270,- pr pers
Svinestek  kr 240,- pr pers
_______________

Dessert:
Assortert hjemmelaget is kr 30,- pr pers
Riskrem med rød saus kr 40,- pr pers
Karamellpudding med krem  kr 50,- pr pers
Trollkrem  kr 30,- pr pers
Multekrem kr 50,- pr pers

Fullt dessertbord – is, trollkrem, karamellpudding og riskrem – kr 100,- pr pers
_______________

Julekoltbord
Standard koltbord med:

Kald ribbe, pølse og sylte kr 300,- pr pers
Tillegg: Rakfisk med tilbehør kr 65,- pr pers
Varme poteter og surkål kr 30,- pr pers
_______________

Julemiddag
Varm ribbe og pølse med tilbehør kr 220,- pr pers
_______________