Priser

Nedenfor finner du prisliste for cateringen vår.

(Nye priser fra 1/1-2020)
_______________
Koldtbord standard

Inntil 21 personer:  kr 290,- pr pers
Over 21 personer:  kr 270,- pr pers
Tillegg for levering til færre enn 10 personer: kr 200.-
Tillegg for porsjoner med allergener: kr 100.- pr pers

Består av:

  • biffkarbonade m/løk i varmepanne
  • roastbiff m/remulade
  • røkelaks og eggerøre
  • varmrøkt laks
  • kabaret
  • forskjellig kjøttpålegg etter sesong
  • vår egen spekeskinke sammen med spekemat fra lokale produsenter
  • rømme
  • waldorfsalat
  • potetsalat
  • grønnsakssalat, dressing
  • smør, flatbrød og brød/loff

Tillegg:

  • Utskjært melonfat kr 50.- pr pers
  • Fylte egg  kr 40,- pr pers
  • Kald kokt ørret  kr 50,- pr pers (minimum 10 stk)
  • Ostefat fra lokale produsenter kr 60,- (minimum 10 stk)
  • Gryte  kr 80,- pr pers

_______________

Spekematbord:

Inntil 21 personer  kr 250,- pr pers
Over 21 personer  kr 230,- pr pers

Består av

  • speket skinke fra egen utegris
  • Spekepølser fra forskjellige lokalprodusenter
  • eggerøre
  • waldorfsalat
  • potetsalat
  • grønnsakssalat
  • utskjært melonfat
  • rømme
  • dressing
  • smør
  • flatbrød og brød

_______________

Gryte:
Stroganoffgryte  og chiligryte
Inntil 21 personer  kr 220,- pr pers
Over 21 personer  kr 200,- pr pers

Viltgryte
Inntil 21 personer  kr 240,- pr pers
Over 21 personer  kr 220,- pr pers

Tillegg: Steke poteter i stedet for ris kr 30,-

_______________

Snitter:
3 snitter  kr 110,- pr pers
3 snitter + karbonadesmørbrød  kr 170,- per pers
4 snitter kr 140,- per pers
4 snitter + karbonadesmørbrød kr 200.- pr pers
5 snitter kr 170,-
_______________

Forrett:

Speket dyrekjøtt m/hvitløksbrød  kr 80,- pr pers
Fisk i terteskjell kr 90,- pr pers
Kremet soppsuppe  kr 90,- pr pers
Kremet pultostsuppe kr 90,- pr pers
Fersk suppe med brød kr 100,- pr pers
_______________

Middag:
Kalvestek  kr 290,- pr pers
Oksestek  kr 280,- pr pers
Hjortestek  kr 330,- pr pers
_______________

Dessert:
Assortert hjemmelaget is kr 50,- pr pers
Riskrem med rød saus kr 60,- pr pers
Karamellpudding med krem  kr 75,- pr pers
Trollkrem  kr 50,- pr pers
Multekrem kr 60,- pr pers

Fullt dessertbord – is, trollkrem, karamellpudding og riskrem  kr 120,- pr pers
_______________

Julekoltbord
Standard koltbord med:
Varm ribbe, pølse, poteter og surkål kr 395,- pr pers
Kald ribbe, pølse og sylte kr 360,- pr pers
Tillegg: Rakfisk med tilbehør kr 95,- pr pers
_______________

Julemiddag
Varm ribbe og pølse med tilbehør kr 290,- pr pers
_______________