Nedenfor finner du prisliste for cateringen vår.
(Nye priser fra 1/9-2021)
_______________
Koldtbord standard
Inntil 21 personer: kr 300,- pr pers
Over 21 personer: kr 280,- pr pers
Tillegg for levering til færre enn 10 personer: kr 200.-
Tillegg for porsjoner med allergener: kr 200.- pr pers
Består av:
- biffkarbonade m/løk i varmepanne
- roastbiff m/remulade
- røkelaks og eggerøre
- varmrøkt laks
- kabaret
- forskjellig kjøttpålegg etter sesong
- vår egen spekeskinke sammen med spekemat fra lokale produsenter
- rømme
- waldorfsalat
- potetsalat
- grønnsakssalat, dressing
- smør, flatbrød og brød/loff
Tillegg:
- Utskjært melonfat kr 60.- pr pers
- Fylte egg kr 50,- pr pers
- Kald kokt ørret kr 60,- pr pers (minimum 10 stk)
- Ostefat fra lokale produsenter kr 60,- (minimum 10 stk)
- Gryte uten ris kr 80,- pr pers
_______________
Spekematbord:
Inntil 21 personer kr 270,- pr pers
Over 21 personer kr 250,- pr pers
Består av
- speket skinke fra egen utegris
- Spekepølser fra forskjellige lokalprodusenter
- eggerøre
- waldorfsalat
- potetsalat
- grønnsakssalat
- utskjært melonfat
- rømme
- dressing
- smør
- flatbrød og brød
_______________
Gryte:
Stroganoffgryte og chiligryte
Inntil 21 personer kr 230,- pr pers
Over 21 personer kr 210,- pr pers
Viltgryte
Inntil 21 personer kr 250,- pr pers
Over 21 personer kr 230,- pr pers
Tillegg: Steke poteter i stedet for ris kr 30,-
_______________
Snitter:
3 snitter kr 120,- pr pers
3 snitter + karbonadesmørbrød kr 180,- per pers
4 snitter kr 150,- per pers
4 snitter + karbonadesmørbrød kr 210.- pr pers
5 snitter kr 180,-
_______________
Forrett:
Speket dyrekjøtt m/hvitløksbrød kr 90,- pr pers
Fisk i terteskjell kr 100,- pr pers
Kremet soppsuppe kr 100,- pr pers
Kremet pultostsuppe kr 100,- pr pers
Fersk suppe med brød kr 130,- pr pers
_______________
Middag:
Kalvestek kr 310,- pr pers
Oksestek kr 300,- pr pers
Hjortestek kr 350,- pr pers
_______________
Dessert:
Riskrem med rød saus kr 60,- pr pers
Karamellpudding med krem kr 75,- pr pers
Trollkrem kr 50,- pr pers
Multekrem kr 60,- pr pers
Fullt dessertbord – is, trollkrem, karamellpudding og riskrem kr 120,- pr pers
_______________
Julekoltbord
Standard koltbord med:
Varm ribbe, pølse, poteter og surkål kr 495,- pr pers
Kald ribbe, pølse og sylte kr 460,- pr pers
Tillegg: Rakfisk med tilbehør kr 120,- pr pers
_______________
Julemiddag
Varm ribbe og pølse med tilbehør kr 390,- pr pers
_______________