Catering

Planlegger du en sammenkomst, selskap, konfirmasjon, bryllup, dåp, jubileum, grillfest eller en annen fest?

Vi på Bakken Øvre Gårdsmat har stolt gleden av tilby både koldtbord, spekemat, snitter, velsmakende gryteretter, grillmeny, middag med kortreist stek og hjemmelaget dessert og mer til. De aller fleste produkter er laget av våre egne råvarer. Det vi ikke har selv har kommer fra andre lokale leverandører.

Julemat
Vi leverer julemat både som del av koltbord og som egen varm rett. Alle råvarer til julematen kan du får kjøpt på Bondens marked og andre markeder vi er på.

Maten kan også tilberedes glutenfritt eller tilpasset dine behov.Spekemat

Prisoversikt
Allergenoversikt

Ta en titt på det vi har å tilby:

Koldtbord
En enkel måte å servere gjestene på. Vi tilbyr et mangfoldig koldtbord med noe for enhver smak. Vårt tradisjonelle koldtbord passer til alle arrangementer året rundt.

Spekematbord
Spekemat er tradisjonsrik mat. Det er både lettvint og uformelt, og passer hele året. God spekemat krever kunnskap og gode råvarer.Vi har oppskriften på god spekemat med kjøtt fra vår egen utegris.

Snitter
Snitter heter snitter fordi «snittet» i loffen ofte er diagonalt. På Bakken Øvre legger vi mer vekt på  smaken enn på snittingen. Vi tar vi fram råvarene våre og lager smakfulle snitter til din sammenkomst.

Forrett
Forrett er enkel og smakfull. Ikke for stor, ikke for liten. Den er med på å skape stemning og forventninger. Vi har både kjøtt, fisk og kremet soppsuppe å by på.

Gryterett
Gryterett er godt uavhengig av sesong, men den er god å varme seg på og passer ekstra godt som høst- og vintermat. Enkel å servere, og med riktig tilbehør blir det mye mer enn hverdagsmat.

Stek
Kalvestek, oksestek, hjortestek eller svinestek. Du bestemmer. Vi har flere smaker å by på som passer ved ulike anledninger. Stek er tradisjonsmat som smaker best i godt lag.

Dessert
Det hele avsluttes med med en søt opplevelse. Hjemmelaget is er en vinner, men vi har også andre desserter å by på.

Julemat
Unn deg noe godt til jul. Tradisjonell julemat med Bakken Øvre smak

__________

Vi kommer til deg og griller for deg og dine gjester
Vi griller til selskaper fra 10 til 600 personer.
Ring Ole Martin for avtale og pris. Mobil: 905 12 670

__________

Ring 62594805 / 90512670 / 99488693 for en hyggelig prat om bestilling. Du kan også sende epost til olemki@online.no  så tar vi kontakt med deg så fort vi kan.